Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Στο Οσλο ο Παπακώστας

Με τον Λάμπρο Παπακώστα να αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας - η Νίκη Ξάνθου τελικά δε θα πάρει μέρος - ανοίγει σήμερα στο Οσλο η αυλαία των φετινών διεθνών μίτινγκ στίβου με την επωνυμία "Γκόλντεν Γκαλά" που διοργανώνει η ΙΑΑΦ.

Μετά τη νορβηγική πρωτεύουσα θα ακολουθήσουν οι αγώνες στη Ζυρίχη, στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο, στο Μονακό και στο Παρίσι.

Οι συμμετοχές από μεγάλα και σπουδαία ονόματα του στίβου δίνουν μια ξεχωριστή σημασία στις φετινές συναντήσεις.

Επίσης ξεχωριστή σημασία υπάρχει στην προσπάθεια του Χαϊλέ Γκρεμπρεσελασιέ να σπάσει το ρεκόρ στα 5.000μ αλλά και του Ουκρανού Σεργκέι Μπούμπκα στο επί κοντώ να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στους αιθέρες.

  • Ενα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Βρετανός άλτης του ύψους Στιβ Σμιθ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
  • Με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων πρωταθλητών αλλά και μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου αθλητισμού θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη το διεθνές μίτινγκ στίβου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ