Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Τελευταία συνάντηση Χίου - Χανίων για μια θέση σε ημιτελικά και Ευρώπη

Τους λογαριασμούς τους ξεκαθαρίζουν σήμερα Χίος και Χανιά, όπου στο ουδέτερο κολυμβητήριο του Πειραιά (18.30) κοντράρονται στο τρίτο και καθοριστικό μεταξύ τους παιχνίδι, διεκδικώντας την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες και όποιος φτάσει στις δυο νίκες είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο αγώνας διεξάγεται στο ουδέτερο του Πειραιά, αφού η Χίος είναι τιμωρημένη με 2 αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρα της λόγω επεισοδίων στο πρώτο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Εξάλλου μετά την ΕΚΟΦ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών (ΣΕΔΥ) εκφράζει την έκπληξή του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να επαναληφθεί ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων, παρά τα όσα συνέβησαν και έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ηλιάδης. Μια απόφαση που όπως τονίζουν οι διαιτητές "επιβραβεύει τη βία".

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι διαιτητές απειλούν ότι εάν δε ληφθούν μέτρα, δεν πρόκειται να ξανασφυρίξουν στην έδρα της Χίου ή και σε οποιαδήποτε άλλη έδρα σωματείου με ανάλογη συμπεριφορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ