Παρασκευή 10 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ

Αμετάπειστος στην παραίτησή του ο Αναστασιάδης

Αμετάπειστος για την παραμονή του στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ δείχνει ο προπονητής της ομάδας Αγγελος Αναστασιάδης, που χτες υπέβαλε την παραίτησή του.

Αφορμή για την έκρηξη αυτή του Ελληνα τεχνικού και την απόφασή του ήταν διάφορα περιστατικά που τον έκαναν έξω φρενών, όπως η γνωστοποίηση του προστίμου στους δύο ξένους ποδοσφαιριστές από τον Τύπο, (Νάγκμπε και Ολιβάρες), πριν το μάθουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση. Τον προπονητή επισκέφθηκε στα Τρία - Πέντε Πηγάδια της Νάουσας ο πρόεδρος κ. Καλαφάτης προκειμένου να τον μεταπείσει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Τη συμπαράστασή του στον προπονητή της ομάδας εξέφρασαν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζητώντας του να παραμείνει στον "τιμόνι" της ομάδας.

Φρατζέσκος: Πρόταση από Αγγλία

Νέα πρόταση, αυτή τη φορά επισήμως και με φαξ έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Φρατζέσκο. Η πρόταση είναι από βρετανικό σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο μάνατζερ κ. Καπαγιαννίδης ανέφερε πως τρεις σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν εκφράσει το ίδιο ενδιαφέρον για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση αναφέρει πως η αγγλική ομάδα, είναι πρόθυμη αντί 400 εκατομμυρίων δρχ. να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και φυσικά ο ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται, αν και ο πρόεδρος κ. Καλαφάτης δηλώνει πως με τη δική του συγκατάθεση δεν πρόκειται να πουληθεί κανένας βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, στο συμβόλαιο του Φρατζέσκου αναφέρεται πως αν ο παίκτης φέρει 400 εκατομμύρια δρχ. στον ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα της μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ