Παρασκευή 10 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Απειλές κατά ΕΠΟ και "9"

Η υφιστάμενη διοίκηση στην ΕΠΑΕ επιμένει πως νόμιμα παραμένει στη θέση της και προχωρά σε άνοιγμα προς την αντιπολίτευση, ελπίζοντας να προκαλέσει μεγαλύτερα ρήγματα στους "9". Επίσης ανοίγει νέο μέτωπο με την ΕΠΟ. Χθες το ΔΣ της επαγγελματικής ένωσης αποφάσισε στην προσεχή ΓΣ (17/7) να εισηγηθεί αποδοχή της πρότασης που 'χει καταθέσει η Ξάνθη, αναφορικά με τη διοίκηση στην ΕΠΑΕ.

Από την πλευρά τους πάντως οι "9" έστειλαν εξώδικο με την υπογραφή του Κ. Αλαμάνου και ζητούν παραίτηση των εναπομεινάντων μελών στο ΔΣ. Ο β' αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Β. Μητρόπουλος, απάντησε πως "ο κύριος Αλαμάνος θα πάρει την κατάλληλη απάντηση από τη νομική μας υπηρεσία".

Κόντρα όμως άνοιξε και με την ΕΠΟ. Σύμφωνα με την ΕΠΑΕ παρά τη συμφωνία για μεταξύ τους συζήτηση πριν τον καταρτισμό πρότασης αναφορικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, η ομοσπονδία αγνόησε την Ενωση. Ο Β. Μητρόπουλος λοιπόν προέβη χθες σε απειλητικές δηλώσεις, ηγεμονικής μορφής: "Είχαμε καθορίσει ραντεβού το οποίο δεν έγινε με τη δικαιολογία πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη.

Ολα εντάσσονται σε μια πολεμική γνωστών κύκλων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΟΠΑΠ δε μας δίνει λεφτά και ο κύριος Αλημίσης δεν κουβεντιάζει όπως πρέπει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ