Τετάρτη 22 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ

Διεθνές μίτινγκ στη Θεσσαλονίκη

Μετά από επτά χρόνια η Θεσσαλονίκη διοργανώνει και πάλι ένα διεθνές μίτινγκ στίβου και μάλιστα με υψηλές αξιώσεις για την επιτυχία του. Το διεθνές μίτινγκ, που θα γίνει στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στις 27 Ιούλη, θα έχει σύμφωνα με τους διοργανωτές όλες τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

"Να δούμε και στην πράξη ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Το λέμε αλλά δεν το βλέπουμε. Τη Δευτέρα είναι μια μοναδική ευκαιρία να το δούμε. Να είστε όλοι εκεί, ακόμα και... αναγκαστικά", δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου, ενώ η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου τόνισε: "Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δει ο κόσμος από κοντά τόσο μεγάλους αθλητές".

Ο Κώστας Κουκοδήμος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι "σκοπός είναι να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση. Είναι ευκαιρία να θαυμάσουμε τις προσπάθειες μεγάλων αθλητών".

Πάντως, οι Κουβανοί πρωταθλητές Πεντρόζο και Σοτομαγιόρ, που ήταν υποψήφιοι για να μετάσχουν στο μίτινγκ, δε θα έρθουν, για τεχνικούς λόγους."Εχουν, δύο μέρες μετά, το μίτινγκ το Κύπελλο Κούβας, στο οποίο πρέπει να συμμετάσχουν", εξήγησε ο Κώστας Γατζίας, υπεύθυνος για τις συμμετοχές των αθλητών. Φρόντισε όμως να διευκρινίσει: "Και οι υπόλοιποι είναι μεγάλοι αθλητές. Και να μην ξεχνάμε τους Ελληνες. Πέραν των τραυματιών θα είναι όλοι εκεί, έτοιμοι για μεγάλες επιδόσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ