Σάββατο 25 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Μπάντοβιτς στον ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Τον 29χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, απέκτησε χτες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ με συμφωνία διετούς συνεργασίας.

Ο Μπάντοβιτς ήταν υπόδειξη του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, Ολεγκ Μπλαχίν, και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και υπογραφής του συμβολαίου του ο νέος παίκτης του "δικεφάλου", που είναι ο τέταρτος ως τώρα ξένος της ομάδας, δήλωσε: "Από τη στιγμή που έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, για μένα η καλύτερη λύση ήταν ο ΠΑΟΚ. Είχα συζητήσεις και με τον ΠΑΟ, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με ήθελαν πάρα πολύ, ενώ εκτίμησα και το γεγονός πως το περιβάλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και οι συνθήκες θα ευνοούσαν τους στόχους και τα σχέδιά μου".

Ο Μπάντοβιτς ήρθε χτες στη Θεσσαλονίκη και θα μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από αύριο. Η μεταγραφή του θα στοιχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνολικά το ποσό των 80 εκατομμυρίων για δύο χρόνια.

Στο μεταξύ, μετά από προετοιμασία ένδεκα ημερών στη Γερμανία επέστρεφε χτες τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής, που ολοκληρώνει έτσι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την καινούρια της μορφή θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης 28 Ιούλη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, εναντίον του Πανηλειακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ