Σάββατο 25 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τη Δευτέρα με Μπρέντα στο ΟΑΚΑ

Ολοένα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αποκτήσει ξένο παίκτη ο Ολυμπιακός, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" στην Αυστρία φθάνει στο τέλος της και τη Δευτέρα θα δώσουν στο ΟΑΚΑ το πρώτο φιλικό τους επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την ολλανδική Μπρέντα.

Οπως τόνισε ο Ντ. Μπάγεβιτς, τα συμπεράσματα που ήταν να βγουν από την προετοιμασία των πρωταθλητών στην Αυστρία βγήκαν και απομένουν οι διορθωτικές κινήσεις στα φιλικά με Μπρέντα, Στράσμποργκ και ΠΑΟΚ, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της με την Ανόρθωση. Πάντως από το δεύτερο φιλικό της Τετάρτης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατά πάσα πιθανότητα θα λείψει αφού αναμένεται να πάει στην Κύπρο ώστε να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα της Ανόρθωσης με τη Βαλέτα για τον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφερόμενος στην κυπριακή ομάδα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ότι οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει είναι ικανοποιητικές και τις επόμενες μέρες θα μάθει περισσότερα. "Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και στα δυο παιχνίδια", υπογράμμισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ