Πέμπτη 30 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αντιφάσεις Στεπάνοβιτς

Η προσπάθεια του Στεπάνοβιτς να καλύψει την ENIC, που υποσχόταν "λαγούς με πετραχήλια" τα οποία αποδείχτηκαν "φούμαρα", τον έφερε σε δύσκολη θέση χθες, μ' αποτέλεσμα να πέσει σε αντιφάσεις και να εκτεθεί. Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ύστερα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας, επιβεβαιώθηκε πως η ομάδα δε θα μπει στη νέα σεζόν ενισχυμένη όπως είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες.

Ο "Στέπι" δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη (κύπελλο ΟΥΕΦΑ)!! Ομως μετά από παρέμβαση του προϊσταμένου στο γραφείο Τύπου, ο οποίος αντελήφθη την άσχημη εντύπωση που δημιούργησαν τα λεγόμενα του τεχνικού, υποστήριξε: "Τίποτα δεν μπορεί ν' αλλάξει την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Αυτή παραμένει η προτεραιότητά μας".

Ο "σερίφης" ισχυρίστηκε πως η ομάδα δουλεύει με φυσιολογικές συνθήκες. Παραδέχτηκε όμως λίγο μετά ότι δεν είναι φυσιολογικό να μη βρίσκονται στο βασικό στάδιο οι ξένοι. Οσο για την αξία των στόχων: "Κινούμαστε στα πλαίσια που μας ορίζει η ιδιοκτήτρια εταιρία. Δουλεύουμε μ' ό,τι έχουμε. Δεν υπάρχουν τα χρήματα που 'χουν βγει στα ΜΜΕ. Οι καλοί παίχτες κοστίζουν αρκετά".

Οταν όμως το... ξανασκέφτηκε ο Στεπάνοβιτς ισχυρίστηκε ότι "και μ' αυτά τα πλαίσια έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε παίχτη αξίας".

Κατά τ' άλλα, ο "γερμανοαναθρεμμένος" προπονητής επιβεβαίωσε πως Βασ. Καραγιάννης, Μαχαιρίδης, Ντόμπος και Κούτουλας είναι περιττοί: "Αν φέρουν πρόταση μπορούν να φύγουν. Τους εξήγησα πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξουν" ανέφερε.

  • Ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν ο Σκοπιανός Μπόσκο Μπαμπούφσκι (λίμπερο) και διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του. Πληροφορίες ήθελαν σχεδόν έτοιμη και την απόκτηση του Βούλγαρου μέσου Ιλιαν Ιλιεφ.
  • Σήμερα η ΑΕΚ δίνει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 9μμ στην Τούμπα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ