Πέμπτη 30 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ - ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ 80 - 66
Επίδειξη δύναμης

Οι "πλάβι" είναι πολύ σκληροί για να... πεθάνουν.

Οσοι νόμιζαν ότι η "κουτσουρεμένη" Γιουγκοσλαβία θα ίδρωνε για να κερδίσει το Πουέρτο Ρίκο έκαναν λάθος. Η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με απίστευτη ευκολία κατέκτησε τη νίκη με 80 - 66 και απέδειξε ότι δίκαια είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μαγική τριπλέτα για τους νικητές οι Μποντίρογκα, Μπέριτς και Ρέμπρατσα που έκαναν ό,τι ήθελαν την ευάλωτη άμυνα των Αμερικανών.

Οι "πλάβι" έκαναν "πάρτι" κάτω από τα καλάθια, αφού μόνο ο Ορτιθ δεν αρκούσε.

Στο ημίχρονο το σκορ έκλεισε στο 47 - 30, ενώ στο β' μέρος οι νικητές χαλάρωσαν και έτσι η διαφορά έμεινε σε "λογικά" επίπεδα. Οι Βαλκάνιοι με ωριμότητα στο παιχνίδι τους, ομοιογένεια και ορισμένους πρωτοκλασάτους αστέρες, έδειξαν τα... δόντια τους από νωρίς.

Το Πουέρτο Ρίκο μάλλον απογοήτευσε. Ισως αυτή η ομάδα να έχει κάνει τον κύκλο της. Καλή η διαιτησία των Κατσάρο, Τσάβες.

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: Μποντίρογκα 15, Ομπράντοβιτς 4, Λουκόφσκι 9 (1 τρ.) Μπέριτς 23 (4 τρ.), Ρέμπρατσα 14, Τομάσεβιτς, 2, Τόπιτς 1, Τζόρτζεβιτς 2, Ντρόμπιανκ 2, Μπουλάτοβιτς 6, Τομάσεβιτς 5.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ: Ορτιθ 17, Τραβιέζο 6, Σαντιάγο 9 (1 τρ.) Μίνζι 9, Κάρτερ 2, Ρολόν 5 (1 τρ.), Βέγκα 14, Χουρουντούνιεφ, Λεόν, Ν. Σαντιάγο 4, Σότο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ