Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με φεγγάρι στο Λυκαβηττό

Ο Λυκαβηττός, "φορώντας" το αυγουστιάτικο φεγγάρι, ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο παραστάσεις που μας έρχονται από δύο Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα, της Ρόδου και του Αγρινίου, με δύο παραστάσεις που αξίζει να δείτε.

  • "Το Φιντανάκι" του Παντελή Χορν,που παρουσιάστηκε με επιτυχία από το ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου, σε όλο το νησί, έρχεται, αύριο, στο θέατρο Λυκαβηττού.Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Σοφία Φιλιππίδου,η οποία ερμηνεύει και το ρόλο της Φρόσως. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι του Μιχάλη Σδούγκου,η μουσική του Φίλιππου Τσαλαχούρη και οι στίχοι της Σοφίας Φιλιππίδου.Παίζουν επίσης: Μαριάννα Κάλμπαρη, Ρέα Χαλκιαδάκη, Σταύρος Πανούσης, Κώστας Φλωκατούλας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Γιώργος Χαδίνης, Κώστας Κατσουλάκης, Θανάσης Φωκάς.
  • Ενα έργο επαναστατικής πνοής, μια παράσταση του αριστουργηματικού έργου του αιώνα μας "Ο κύκλος με την κιμωλία" του Μπέρτολτ Μπρεχτ,από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου θα παρουσιαστεί, τη Δευτέρα, στο θέατρο Λυκαβηττού. Θυμίζουμε ότι η παράσταση ανεβαίνει με μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη,σε σκηνοθεσία Κώστα Ν. Φαρμασώνη,σκηνικά - κοστούμια Μιχάλη Σδούγκου και μουσική Κώστα Θωμαϊδη.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Σταύρος Παράβας, Ελευθερία Βιδάκη, Γιάννης Κρανάς, Γιάννης Παπαθανάσης, Αντώνης Κουτσελίνης, Στέλλα Φάιτ, Γιώργος Σουξές, Νίκος Γκεσούλης,κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ