Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στον ΠΑΟ και ο Απανασένκο

Ενα βήμα πριν την απόκτηση του Ρώσου πρώην πολίστα της Χίου Ντιμίτρι Απανασένκο, που θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" και ο διεθνής πολίστας φέρεται να έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό μέρος και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία των δυο πλευρών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στα 25 εκατ. δρχ. για συμβόλαιο δυο χρόνων, αφού Ρώσος παίκτης δέχεται να πάρει λιγότερα χρήματα απ' ό,τι στη Χίο αρκεί ο Παναθηναϊκός να του εξασφαλίσει σπίτι και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του. Στους δυο τελευταίους όρους είναι που υπάρχει η διαφωνία με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού και η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Εξάλλου το ενδιαφέρον της γαλλικής Μαρσέιγ με τους Ελληνες παίκτες δε φαίνεται να τελειώνει στην υπόθεση του Γιώργου Ψύχου, αφού ένας ακόμη παίκτης ο Τέλης Κορίτσας της Πάτρας βρίσκεται στο στόχαστρο των Γάλλων.

* Χαμόγελα μετά από πολύ καιρό αγωνίας σκόρπισε στην ομάδα πόλο της Χίου η απόφαση του ΑΣΕΑΔ που ακύρωσε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για αποκλεισμό του ΝΟΧ από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για 2,5 μήνες. Το ΑΣΕΑΔ άλλαξε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και επέβαλε στους Χιώτες ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για 4 αγωνιστικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ