Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τέλος εποχής για Αποστολάκη

Τέλος εποχής για τον Στράτο Αποστολάκη. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική ομάδα, ανακοίνωσε και επίσημα ότι μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης που αναμένεται να διαδεχτεί τον Αποστολάκη στον Παναθηναϊκό, είναι ο Κώστας Κιάσσος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και είναι πλέον στη διάθεση του Βασίλη Δανιήλ.

Μάλιστα σήμερα για... χάρη του αλλά και τη Δευτέρα θα γίνουν δυο φιλικά με τους έφηβους του τριφυλλιού στην Παιανία και με τον Πανελευσινιακό στο Θριάσιο πεδίο.

Οσον αφορά το πρόβλημα στην άμυνα, ο τεχνικός του ΠΑΟ δε φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα: "Νομίζω ότι θα διορθωθούμε στα μετόπισθεν. Πάντως δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά θέμα άμυνας τα γκολ που δεχόμαστε. Η φιλοσοφία μας είναι ότι όλοι οι παίκτες αμύνονται και επιτίθενται. Στο κάτω - κάτω αν δε γίνουν λάθη, δε θα μπουν και γκολ. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Διναμό Κιέβου στο στάδιο "Νίκος Γκούμας". Οι τιμές των 22.500 εισιτηρίων που θα εκδοθούν είναι αρκετά αλμυρές. Ξεκινάνε από τις 15.000 δραχμές και φθάνουν στις 3.000 δρχ.

Ο Φρανκ Στράντλι, αλλά όχι και ο Μίκλαντ, κλήθηκε από την εθνική Νορβηγίας για τρία ματς, ενώ χθες ο Αλιόσα Ασάνοβιτς και ο Μπλένταρ Κόλα έφυγαν από την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ