Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μαστίγιο και καρότο

Σκληρή γλώσσα Μπάγεβιτς για τα λάθη στην άμυνα, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χτες έβαλε το χέρι του "επί τον τύπον των ήλων" για την πορεία του Ολυμπιακού ως τώρα, λέγοντας αρκετές αλήθειες: "Ως τώρα σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, όμως οι τραυματισμοί των Αντζα, Πασσαλή μας δημιούργησαν προβλήματα στην αμυντική γραμμή. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι και τα γκολ που δεχόμαστε είναι από λάθη παιδαριώδη. Ολοι πάνε μπροστά και μένει ένας πίσω να διορθώσει. Αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την ομάδα όταν ήρθα πριν από δυο χρόνια που ήταν ευάλωτη στα μετόπισθεν".

Μολαταύτα ο Ντούσκο δεν είναι απαισιόδοξος: "Δεν ανησυχώ. Νομίζω ότι έχουμε τα περιθώρια να βελτιωθούμε. Αλλωστε στη διακοπή του πρωταθλήματος θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας".

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Ελευσίνα όπου οι Πειραιώτες έχασαν δυο πολύτιμους βαθμούς: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δε φταίει ο διαιτητής που εμείς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Εκτός από τη φάση του πέναλτι δεν έχουμε παράπονο. Αλλωστε εγώ πιστεύω ότι κάθε διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος. Είναι κάτι ανθρώπινο".

Ο Ντούσκο μίλησε και για τα αδικαιολόγητα νεύρα μέσα στο γήπεδο: "Δε χρειάζεται να χάνουμε την ψυχραιμία μας. Δεν ωφελούν στα νεύρα. Την πληρώνουμε ακριβά όπως και με την Ελευσίνα".

Σχετικά με την κλήρωση αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" επισήμανε: "Πιστεύω ότι η κλήρωση ήταν σχετικά καλή. Ομως όλες οι ομάδες έχουν ψηλούς στόχους και δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για φαβορί. Ξεχωρίζει ο Αγιαξ ως όνομα, όμως δεν μπορείς να υποτιμήσεις και τους άλλους δυο. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πορεία καλύτερη από την περσινή".

Ο συνεργάτης του Μπάγεβιτς, Αντώνης Δρακόπουλος, πήρε μια πρώτη γεύση από Πόρτο. Κατασκόπευσε την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπεϊραμάρε (2-1) και διαπίστωσε τα όποια κενά του συγκροτήματος των "λεόντων".

Χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες, ενώ ο Γιώργος Αμανατίδης έχει τράβηγμα στο δικέφαλο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή από τον γιατρό Χρήστο Δάρρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ