Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συμβιβασμός στην ΕΠΑΕ

Οι κινήσεις σύγκλισης, που παρασκηνιακά γίνονται από τις δύο αντιμαχόμενες ομάδες παραγόντων στην ΕΠΑΕ, φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα. Κοινή συναινέσει οι δύο πλευρές θα ζητήσουν από το Εφετείο αύριο αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει η αντιπολίτευση. Ετσι, επιβεβαιώνονται όσα κατά καιρούς είχε αναφέρει ο "Ρ". Οτι δηλαδή μπροστά στα συμφέροντα και το οικείο όφελος, πολλά αλλάζουν σε ελάχιστο χρόνο.

Στο μεταξύ, πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί το αίτημα της ΑΕΚ ν' αγωνιστεί με τον Πανελευσινιακό στις 11 αντί για τις 13/9. Αιτία, η καθυστερημένη υποβολή του από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Οπως επισημάνθηκε χτες από το ΔΣ της ΕΠΑΕ, "η διοργανώτρια δεν έχει καμιά αντίρρηση να συναινέσει ώστε να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά υφίσταται θέμα με τον ΟΠΑΠ που ήδη έχει καταρτίσει το δελτίο".

Αποφασίστηκε ακόμα να σταλεί έγγραφο στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο, με το οποίο θα ζητείται ο ορισμός αθλητικού δικαστή. Επιτροπή αποτελούμενη από τους Αλαμάνο, Μητρόπουλο, Καραγιάννη, Παπαδόπουλο, Παπαευστρατίου θα χειριστεί τα τηλεοπτικά θέματα. Την Τετάρτη επίσης θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Γ Εθνικής ώστε να οριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ