Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απόψε με τραγούδια

Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ταύρου, Ταύρεια 1998.Σήμερα (9 μμ), στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (περιοχή Αγ. Γεωργίου), το ερασιτεχνικό συγκρότημα "Απαθείς Διαβάτες" θα δώσει συναυλία με ελαφρολαϊκά έντεχνα και νησιώτικα τραγούδια.

  • Αφιερώματα στον Οδυσσέα Ελύτη και τον Μάνο Χατζιδάκι περιλαμβάνει η συναυλία του συνθέτη Σαράντη Κασσάρα,σήμερα (8.30 μμ), στον πύργο Πλακεντίας, στην Πεντέλη. Ερμηνεύουν οι: Αννα Μαρία Ρεντζεπέρη (σοπράνο),Απόστολος Σωτηρούδης (βαρύτονος) και Μαρία Δημητριάδη.
  • Σήμερα (9 μμ) στο θέατρο Αλσους Ηλιούπολης, η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" θα παρουσιάσει τραγούδια του συνθέτη, με ερμηνευτές τους Βασίλη Λέκκα, Σωτηρία Λεονάρδου, Αλέξια, Παναγιώτη Καραδημήτρη.Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου με θέμα "Ελλάδα - Βαλκάνια - Παράδοση".
  • Συναυλία γεμάτη εκπλήξεις θα δώσουν οι "Μάτζικ ντε Σπελ",οι "Ενδελέχεια" και οι "Βάλια Κάλντα", σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας.
  • Στο Γιαλό της Σύμης θα εμφανιστεί σήμερα ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.Η βραδιά εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Σύμη '98".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ