Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταδικάζουν τα αντιασφαλιστικά σχέδια

Τα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής,τονίζοντας ότι αν εφαρμοστούν θα δώσουν τη χαριστική βολή στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης μετά τους αντιασφαλιστικούς νόμους της ΝΔ.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: "Προβλέπεται τα αποθεματικά των ταμείων να εισαχθούν στο χρηματιστήριο, τα χρήματα δηλαδή εργαζομένων και ασφαλισμένων να γίνουν τζόγος. Προβλέπεται να μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές, λες και δεν τους φτάνουν τα υπερκέρδη που έχουν αποκτήσει οι κεφαλαιούχοι. Προβλέπεται η ένταξη επικουρικών ταμείων στο ΙΚΑ - ΤΕΑΜ μαζί και το επικουρικό ταμείο των ηλεκτροτεχνιτών".

"Ενα πράγμα δεν πρόβλεψε η κυβέρνηση - επισημαίνεται - ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να της επιτρέψουν να διαλύσει το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα" και καταλήγοντας η Ενωση, καλεί τους ηλεκτροτεχνίτες να είναι σε εγρήγορση ώστε να δημιουργηθεί αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στις αντιδραστικές πολιτικές και να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και την κοινωνική ασφάλιση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ