Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με θέατρο και μουσική

Εργα αποκλειστικά του Μότσαρτ θα παρουσιάσει η Ορχήστρα "Μοτσαρτέουμ" του Σάλτσμπουργκ, απόψε στη δεύτερη συναυλία της, στο Ηρώδειο (8.30μ.μ.). Με μαέστρο τον Χούμπερτ Σούνταντ θα ερμηνεύσει τη Συμφωνία αρ. 25, σε σολ ελασ., το Κοντσέρτο για πιάνο, αρ. 17 με σολίστ τον Αυστριακό πιανίστα Πάουλ Γκούλντα και τη Συμφωνία αρ. 39 σε μι ύφ. μείζονα.

  • Στη μνήμη του αξέχαστου, πρόωρα χαμένου, Κωστή Μοσκώφ είναι αφιερωμένη η συναυλία της Βούλας Σαββίδη σήμερα (9.30μ.μ.), στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Θα ερμηνεύσει παλιά και νεότερα τραγούδια, ενώ για τον Κ. Μοσκώφ θα μιλήσει ο πολιτειολόγος Κώστας Θεολόγου.
  • Στο γλυπτό θέατρο "Αιξωνής", στη Γλυφάδα παρουσιάζει σήμερα (8.30μ.μ.) το"Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν", τον "Ορέστη" του Ευριπίδη. Μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή, σκηνικά - κοστούμια του Δημήτρη Μυταρά, μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, χορογραφίες Κωνσταντίνου Ρήγου. Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Ρένη Πιττακή, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Γιάννης Δεγαϊτης κ.ά.
  • Την τελευταία παράστασή του στην Αττική δίνει σήμερα (9μ.μ.), στο θέατρο Αναβρύτων, στο Μαρούσι, το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με τον μπρεχτικό "κύκλο με την κιμωλία", σε σκηνοθεσία του Κ. Φαρμασώνη.
  • Δύο δημοφιλή σχήματα της νέας μουσικής σκηνής, ο Μανώλης Φάμελλος και οι "Ποδηλάτες" και οι "Συνήθεις Υποπτοι",θα συναντηθούν σήμερα (9.30μ.μ.), σε κοινή συναυλία, στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ