Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χρήσιμη υπηρεσία

ΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ, που βρέθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία, ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος μπορεί να ισχυριστεί ότι προσέφερε μια χρήσιμη υπηρεσία στην Ελλάδα! Για να μην πούμε, δηλαδή, σε όλο τον κόσμο!

***

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον, ο οποίος, με το σόου του χτες από το CNN, άφησε τους εγχώριους παραγωγούς "ριάλιτι σόου" με ανοιχτό το στόμα και έστειλε τους "σταρ" του είδους που ανθούν στην ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον για τρεις μήνες στον ψυχίατρο με υπαρξιακά προβλήματα!

***

Ο "ισχυρός άντρας" της χώρας - εκφραστή της Ελεύθερης Οικονομίας, παρήλασε από τους τηλεοπτικούς δέκτες ως γελοίος σαλτιμπάγκος και προσέφερε σαφώς άφθονο γέλιο στο πανελλήνιο, δηλαδή, όπως προείπαμε, τη μόνη σοβαρή υπηρεσία που παρείχαν ποτέ οι ΗΠΑ...

***

Αφού να φανταστείτε ότι ακόμα και το κανάλι του Κουρή ...απέκτησε χιούμορ μ' αυτήν την ιστορία, δείχνοντας, παράλληλα με την κατάθεση Κλίντον, τη χτεσινή πορεία του δείκτη Ντόου Τζόουνς!

***

Δίσταζε ο Πρόεδρος να απαντήσει στην ερώτηση ...μακροβούτι έκανε ο δείκτης και ...ριγούσαν τα Χρηματιστήρια του κόσμου, καθώς τρέκλιζε η παγκόσμια χρηματαγορά.

***

Την ...εκπαιδευτική προσφορά του, βεβαίως, δεν μπορούμε, σε καμία περίπτωση, να την υποτιμήσουμε. Διότι δεν είναι λίγο πράγμα, ξαφνικά να μαθαίνεις τον ...πλήρη ορισμό της "σεξουαλικής επαφής" και, μάλιστα, από τον "πλανητάρχη"!

***

Αν μη τι άλλο, βρε παιδί μου, να ξέρουμε τι κάνουμε τα τελευταία πέντε χιλιάδες χρόνια ως ανθρώπινο γένος, προκειμένου - μεταξύ άλλων - να διαιωνίσουμε το ταλαίπωρο είδος μας. Να τα ξέρουμε επακριβώς, με κάθε νομική λεπτομέρεια.

***

Φυσικά, αν ο Πρόεδρος ήταν γελοίος, τι να πούμε για τους διάφορους ...πολιτικούς, που δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν θέση επί του θέματος από τα παράθυρα των καναλιών;

***

Αλλά, αυτοί είναι δική μας υπόθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ