Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βαίνουν ολοταχώς για πρεμιέρες

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες στις αθηναϊκές σκηνές, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διανομές.

  • Ολοκληρώθηκε η διανομή για το ανέβασμα της σαιξπηρικής κωμωδίας "Φάλσταφ" ("Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσωρ"), στο θέατρο "Τζένη Καρέζη".Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Τριβιζά,μετάφραση Παύλου Μάτεσι και μουσική Διονύση Σαββόπουλου.Παίζουν: Κώστας Καζάκος, Τάκης Χρυσικάκος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ζαχαρίας Ρόχας, Ταξιάρχης Χάνος, Νίκος Ζορμπάς, Ακης Φλωρεντής, Πάνος Ξενάκης, Γιάννης Ευδαίμων, Δημήτρης Μόσχος, Τάκης Βαμβακίδης, Φώτης Αρμένης.
  • Η "Νέα Ελληνική Σκηνή" του Θύμιου Καρακατσάνη, που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο "Μπροντγουαίη",θα παρουσιάσει το βραβευμένο έργο του Μακ Ντόναγκ "Ωραία μου Βασίλισσα",σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου και σκηνικά - κοστούμια Δέσποινας Βολίδη.Στο ρόλο της μάνας ο Θύμιος Καρακατσάνης και της κόρης η Αννα Βαγενά.Παίζουν επίσης: Χρήστος Μπίρος και Πασχάλης Τσαρούχας.
  • Την κωμωδία του Ιταλού συγγραφέα Ζ. Σκαρπέτα "Με τη γυναίκα του φίλου μου" θα παρουσιάσουν, στο "Περοκέ",ο Κώστας Βουτσάς και ο Σωτήρης Μουστάκας.Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Βουτσά και τα σκηνικά - κοστούμια του Μιχάλη Σδούγκου.Παίζουν επίσης: Μαρία Μπονέλου, Αθηνά Μαυρομάτη, Ελένη Τζωρτζ, Χρήστος Φωτίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Ελενα Τζαβαλιά, Πέτρος Ξεκούκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ