Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ:

  • Σήμερα, Πέμπτη στις 12.30, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας, Θεοχάρης Παπαμάργαρης και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, Αντώνης Αντύπας,θα επισκεφτούν τη Διεύθυνση Ειδικών Λειτουργιών της Εθνικής Τράπεζας, στην Καλλιθέα. Στο υπουργείο Εμπορίου, στις 9 π.μ., θα περιοδεύσει, ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, Γιώτης Μανωλάκος.Το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, "Οι Αγιοι Ανάργυροι", θα επισκεφτούν, στις 9.30 π.μ., οι Νίκος Μπατιστάτος και Κώστας Μαρκέτης,υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, αντίστοιχα. Στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα", στις 9.30 π.μ., θα περιοδεύσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, Χάρης Χουρδάκης.
  • Αύριο, Παρασκευή,στις 9 π.μ., ο Δημήτρης Αγκαβανάκης,υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στο Εθνικό Τυπογραφείο. Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος,θα επισκεφτεί την Εργατική Εστία, στην οδό Αγησιλάου 10. Στις 10 π.μ., ο υποψήφιος Γιώργος Μαυρίκος θα επισκεφτεί το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Στις 6.30 μ.μ. ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Πέτρος Βαμβακάς θα κάνει περιοδεία στα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου Αχαρνών. Αύριο, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" διοργανώνει συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Πεντέλης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αντώνης Ραλλάτος.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Το πρόγραμμά της παρουσιάζει σήμερα, Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Ανατολικής Αττικής", στην αίθουσα συνεδριάσεων του νομαρχιακού συμβουλίου στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη. Η παρουσίαση θα γίνει από τον υποψήφιο Νομάρχη Ανατολικής Αττικής της ΝΑΣ, Νίκο Στεφανίδη.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει σήμερα στις γειτονιές του Ρέντη και αύριο στην Α Πειραιά, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Λαγωνίκας θα περιοδεύσει σήμερα στην Κοκκινιά και αύριο στον Κορυδαλλό.

ΑΧΑΪΑ:

Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών διοργανώνει αύριο στις 12 μ.μ. η ΝΑΣ Αχαϊας, στην οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Ανδρέας Αθανασόπουλος,στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΠΗΝ), (Μαιζώνος 200).

Την ερχόμενη Τρίτη, 29 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ. το βράδυ, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Λαύρας.

ΛΑΡΙΣΑ:

Σήμερα, Πέμπτη στις 6.30 μ.μ., ο υποψήφιος νομάρχης Λάρισας της ΝΑΣ Γιάννης Παττάκης στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στονΠέρα Μαχαλά,στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στην οδό Μανουσάκη,(πίσω από τον Αγ. Χαράλαμπο). Στις 8.15 μ.μ. θα μιλήσει στο Καλοχώρι και στις 9.30 μ.μ. στη Γαλήνη.Οι υποψήφιοι Τάσος Τσιαπλές,Θανάσης Σερδένης,Θανάσης Βάιος και Κική Σκυλλάκου,θα περιοδεύσουν στα καφενεία της Φιλιππούπολης.

ΑΡΤΑ:

Η ΝΑΣ Αρτας πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή και αύριο κλιμάκιο της παράταξης θα περιοδεύσει στο Μύτικα.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ:

Ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Δ. Μαντζουράτος θα κάνει περιοδεία στις περιοχές Σουλλάρους και Βούνι και στις 9: 00 μ.μ. θα μιλήσει στα Μαντζαβινάτα. Αύριο, θα περιοδεύσει σε Λακύθρα και Κεραμιές και θα μιλήσει στα Σπαρτά στις 9: 00 μ.μ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΑΣ Ηρακλείου, θα γίνουν αύριο στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Δασκαλογιάννη, δίπλα στο Ταχυδρομείο Ηρακλείου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Μιχάλης Φαρσάρης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ:

Αύριο κλιμάκιο της ΝΑΣ στη 1.15 μ.μ. θα επισκεφτεί τη Β Εφορία, στις 1.45 μ.μ. Στις 6.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί το ψηφοδελτίου της παράταξης στο εκλογικό κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ