Τετάρτη 26 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Μουσική
Συναυλιακό οδοιπορικό

Το μουσικό σχήμα «Τρίχορδο», που αποτελείται από γνωστούς δεξιοτέχνες του μπουζουκιού και άλλους καταξιωμένους μουσικούς, μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Καβάλας όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνή μουσική συνάντηση, συνεχίζει την περιοδεία του με συναυλίες: Στον Ασπρόπυργο (πλατεία Δημαρχείου), σήμερα (9 μ.μ.), στο Φεστιβάλ Πάτρας (2/8), στην Ομηρούπολη Χίου (5/8). Στο σχήμα επανεμφανίζεται, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο εξαίρετος σολίστας του μπουζουκιού Κώστας Παπαδόπουλος.

  • Περιοδείας συνέχεια και για τους Χάρη - Πάνο Κατσιμίχα και «Πυξ Λαξ», που σήμερα τραγουδούν στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αρδα - 6η Συνάντηση Νέων». Το Σάββατο, η μελωδική διαδρομή τους θα σταματήσει στο Κιάτο (Αστεροσκοπείο Κρυονερίου) και ακολουθούν συναυλίες τους: Σε Ωρωπό - Παλιές Φυλακές Ωρωπού (31/7), Ζάκυνθο (2/8) και Φιλιατρά (3/8).
  • Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Δημήτρης Μπάσης, μαζί με τον Κώστα Λειβαδά, συνεχίζουν το συναυλιακό τους ταξίδι με σταθμούς, σήμερα το Κηποθέατρο Πρέβεζας, αύριο το «Σαϊνοπούλειο Ιδρυμα» Σπάρτης και το Σάββατο το Θέατρο Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ