Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επίδειξη δύναμης η Βίτεσε

Επίδειξη δύναμης ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ έκανε το Σάββατο η Βίτεσε που για την ολλανδικό πρωτάθλημα επικράτησε της Σπάρτα με 5 - 1 με τον Νίκο Μαχλά να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια αφού κατάφερε να σημειώσει και 2 γκολ (10και 28). Τα αλλά γκολ της ομάδα του Αρνεμ σημείωσαν ο Κούροβιτς (73), Βαν Χίντουμ (80) και Ρόζερ (84).

Αντίθετα την πρώτη της ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα γνώρισε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Αρσεναλ που το Σάββατο σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι έχασε από τη Σέφελιντ Γουένστεϊ με 1 - 0.

Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση η αντίπαλος του Ολυμπιακού Κροάσια επικράτησε με 1 - 0 της Σλάβεν για το πρωτάθλημα της χώρα της.

Νίκη πέτυχε και η Πόρτο επί της Γκιμαράες με 2 - 0 και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπενφίκα.

Ως πρωταθλήτρια Φινλανδίας θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο την Πέμπτη για το Κύπελλο Κυπελλούχων η Χάκα, αφού η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας επικράτησε με 3 - 1 της Πάλο Κέρχο και κατέκτησε τον τίτλο στη χώρα της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ