Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αράδα τα σουξέ...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,διαπίστωσαν χτες εν χορώ τα τηλεοπτικά κανάλια στα βραδινά δελτία τους. Φαίνεται ότι από... κεκτημένη ταχύτητα εξαιτίας της υπόθεσης του Σορίν Ματέι έχουν εστιάσει εκεί την προσοχή τους.

***

Δεν είναι η πρώτη φορά που "κολλάνε" στο συγκεκριμένο θέμα, προσθέτοντας και όλες τις σχετικές σκηνές, μαρτυρίες και "παράθυρα" από ληστείες και άλλα κακουργήματα, που "κοσμούν" την καθημερινή ειδησεογραφία.

***

Και βεβαίως, δίνουν και παίρνουν τα σχόλια του είδους "ζούγκλα γίναμε" και τα σχετικά. Για μια φορά ακόμα, λοιπόν, οι "φορείς της αντικειμενικής ενημέρωσης" έκαναν το καθήκον τους.

***

Μας τάραξαν στο αίμα και τις φρικιαστικές περιγραφές, έκαναν διάφορους να διπλοκλειδώνονται στα σπίτια τους και να περιμένουν τον (κατά προτίμηση αλλοδαπό) διαρρήκτη, ληστή, βιαστή και δολοφόνο να τους επισκεφτεί με τις χειρότερες διαθέσεις.

***

Φυσικά, για το τι πραγματικά συμβαίνει, τι μπορεί να γίνει, ποιος ευθύνεται για όλα αυτά, πώς πρέπει να αντιδράσει η ελληνική κοινωνία, ούτε κουβέντα. Αυτά είναι, ως είθισται... ψιλά γράμματα στο παιχνίδι της ακροαματικότητας.

***

ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ίσως να ανησυχεί λίγο παραπάνω για το θέμα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ε. Γιαννόπουλος, λόγω θέσης. Αλλά, όπως φρόντισε να μας πληροφορήσει χτες, δεν τον απασχολούν τέτοια πράγματα.

***

Το "Βιάγκρα", η σεξουαλική συμπεριφορά των Ελλήνων σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και άλλα τέτοια τον απασχολούν και γι' αυτό έκανε και τις σχετικές δηλώσεις του.

***

Ο καθένας, βέβαια, ό,τι θέλει λέει σε αυτόν το τόπο, πόσο μάλλον όταν είναι εκσυγχρονιστής υπουργός. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακούμε.

***

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ με τις λίστες των φοροφυγάδων του υπουργείου Οικονομικών, τα γράψαμε και χτες. Μεγάλο σουξέ η λίστα κι όλοι θέλουν να μπουν! Γι' αυτό ο αρμόδιος υπουργός υποσχέθηκε άλλα 500 ονόματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ