Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ραντεβού το Νοέμβρη με Αλβανία

Αναβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ το παιχνίδι της 10ης του Οκτώβρη

Αναβλήθηκε οριστικά για τις 18 Νοέμβρη ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Αλβανίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 10 Οκτώβρη στα Τίρανα για τα προκριματικά του EURO 2000, καθώς και η συνάντηση των εθνικών ομάδων Ελπίδων των δύο χωρών, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Οκτώβρη.

Τη σχετική απόφαση πήρε η επιτροπή της UEFA για τη διοργάνωση του EURO 2000, η οποία συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Εγκίντιους Μπράουν, λόγω της ασταθούς πολιτικής κατάστασης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Αλβανία.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ακόμη ότι η UEFA δεν όρισε τη διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στην αλβανική ομοσπονδία να διοργανώσει τη συνάντηση εφόσον εξασφαλιστεί η ασφάλεια της ελληνικής αποστολής, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα θα έχει βελτιωθεί σημαντικά μέχρι τα μέσα Νοέμβρη.

Εξάλλου σήμερα ο Ανγκελ Ιορντανέσκου πρόκειται να ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου τις κλήσεις των διεθνών ενόψει του παιχνιδιού της 14ης Οκτώβρη με τη Γεωργία, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

* Με χτεσινή του απόφαση το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Νέων, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ