Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 0-1
Νίκησε η εμπειρία

Η πείρα μίλησε χτες στο Χαριλάου όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1 - 0 τον Αρη και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Βασίλη Δανιήλ παρά την κούραση από το ματς με την Αρσεναλ στο Γουέμπλεϊ βρήκαν τα αποθέματα και έφτασαν στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το ματς είχε ισορροπία αφού και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στο 30 φάουλ του Ασάνοβιτς βρήκε το δοκάρι του Κατεργιανάκη που με νέα προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Ο Αγγελος Χαριστέας στο 43 και 45 έχασε δυο σπάνιες ευκαιρίες να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον ΠΑΟ να βρίσκει την αυτοπεποίθησή του και να ελέγχει το ματς. Στο 68 ο Κωνσταντινίδης μέσα από τη μικρή περιοχή σημάδεψε πολύ ψηλά ενώ στο 73 ήρθε το γκολ για τους "πράσινους" που έκρινε το ματς. Ο Κόλα βρήκε αριστερά τον Νίκο Λυμπερόπουλο που με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Αρη.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να χάσουν μια σημαντική ευκαιρία στο 88 με τον Βλαχούδη, όμως ο Νικοπολίδης με τα πόδια διατήρησε το μηδέν για την ομάδα του.

Από το νικητή ξεχώρισαν οι Γκούμας, Αποστολάκης, Κωνσταντινίδης και Κόλα, ενώ από τους "κιτρινόμαυρους" άρεσαν οι Κένεντι, Βλαχούδης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δ. Καλύβα που "κιτρίνισε" τους Κατσιαρό, Κωνσταντινίδη, Αποστολάκη, Κόλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Λαγωνικάκης, Κιάσσος, Μιλόγεβιτς, Γκούμας, Βόκολος, Αποστολάκης, Κωνσταντινίδης, Ασάνοβιτς (64 Κόλα), Λυμπερόπουλος (92 Νικολαϊδης), Στράντλι (59 Ντα Σίλβα).

ΑΡΗΣ: Κατεργιανάκης, Ερακ (44 Στοϊνοβιτς), Κατσιαρός, Θεοδωρίδης, Μάντζιος, Μητσόπουλος, Δαλκίδης, Κένεντι, Λιολίδης (84 Μιστρ), Βλαχούδης, Χαριστέας (72 Γ. Σ. Θεοδωρίδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ