Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βρόντηξε η Αρσεναλ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης

Τα "κανόνια" της Αρσεναλ βρόντηξαν και πάλι. Η ομάδα του Αρσέν Βεγκέρ έκανε επίδειξη δύναμης στο αγγλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Νιούκαστλ με 3-0.

Κορυφαίος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντένις Μπέργκαμπ, που πέτυχε δυο γκολ στο 26 και στο 66 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Οφερμαρς, όταν ανατράπηκε από τον Νίκο Νταμπίζα, κάτι που στοίχισε την αποβολή του Ελληνα διεθνή. Το άλλο γκολ της Αρσεναλ πέτυχε ο Ανελκά στο 29.

Στα αξιοσημείωτα του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία η πολύ καλή εμφάνιση του Τραϊανού Δέλλα, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου με δικό του γκολ στο 75 η ομάδα του πήρε τη νίκη με 2-1 από την Πόρτσμουθ.

Σε "ανώμαλη προσγείωση" υποχρεώθηκε ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Αγιαξ, αφού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας ηττήθηκε από τη Σπάρτα Ρότερνταμ με 2-0.

Αντίθετα στη Γαλλία η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Λανς επιτέλους "ξύπνησε" και κατάφερε να κάνει το... μπαμ νικώντας την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας με 1-0 χάρις σε ένα γκολ του Ελουά στο 46.

Τη νίκη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε και η Κροάσια, που επιβλήθηκε της Βάρτεκς με 2-0.

Στην Κύπρο ο αντίπαλος του Πανιωνίου Απόλλωνας Λεμεσού ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 3-1 και συν τοις άλλοις έχασε και τον Ρουμάνο επιθετικό Κιρστέα, που τραυματίστηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ