Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στην κορυφή παρά τα προβλήματα της

Η ΑΕΚ μόνη πρώτη επικεφαλής της βαθμολογίας. "Πολυβόλο" ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ, παρά τα... μύρια προβλήματα που την απασχολούν, μετά και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκρότημα της "Ενωσης" κέρδισε τον Πανηλειακό στο "Νίκος Γκούμας", όμως οι κραυγές κατά του Ντράγκαν Στεπάνοβιτς ολοένα και πληθαίνουν και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Σέρβος κόουτς "μετράει μέρες" στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ολυμπιακός, Ιωνικός, Ξάνθη κέρδισαν και ακολουθούν την κούρσα μετά το δεύτερο Παναθηναϊκό που κέρδισε χτες εκτός έδρας τον Αρη (αναλυτικά σε διπλανή στήλη), ενώ και ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικότερα τα ματς:

Στη Φιλαδέλφεια ο Πάρης Ζουμπούλης πέτυχε δυο γκολ, οι παίκτες καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους, όμως ο Στέπι άκουσε... τα εξ αμάξης. Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στη βδομάδα με τον Δ. Μελισσανίδη να είναι προ των πυλών της ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Στεπάνοβιτς μάλλον δε θα δει την παρέλαση της... 28 του Οκτώβρη.

Πραγματικό "πολυβόλο" ο Ολυμπιακός σάρωσε με μισή ντουζίνα γκολ την Προοδευτική, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. Αλλωστε τρόμαξε και τον κατάσκοπο του Αγιαξ, Τόνι Μπρογκ, που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ομως και ο Ιωνικός δεν πάει πίσω. Η επιστροφή στη φυσική του έδρα (Νεάπολη) συνοδεύτηκε με μια μεγαλοπρεπή 5άρα στον Εθνικό που... ψυχορραγεί από τόσο νωρίς. Ο Πάολο Αντριόλι έκανε και πάλι τα... δικά του.

Η Ξάνθη δε λέει να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της. Και καλά κάνει. Πέρασε και μέσα από την καυτή έδρα της Καισαριανής με ένα γκολ του Α. Βιλανάκη. Πάντως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη διαιτησία, για το μη καταλογισμό πέναλτι...

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρασε πικρό... Καφφέ, ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή. Ο νεαρός ήταν αυτός που λύτρωσε το "δικέφαλο" στο 94' και έστειλε παίκτες, φιλάθλους αλλά και τον Αναστασιάδη στα ουράνια. Ο "Γηραιός" που ήταν πολύ καλός, έπεσε άδοξα. Αλλωστε το παραδέχτηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, προς τιμήν του.

Πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα για Ελευσίνα και Απόλλωνα, που ξεπέρασαν τα εμπόδια Βέροιας και ΟΦΗ. Τέλος, χθες στην Καβάλα, ο Πανιώνιος σάρωσε την τοπική ομάδα με 5-1 έχοντας σαν ηγέτη και σκόρερ τον Γκάρι Χέιλοκ που πέτυχε χατ τρικ! Οι "κυανέρυθροι" έχουν πάρει... φόρα και ποιος τους πιάνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ