Τετάρτη 14 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ - ανώνυμη εταιρία

Διορίστηκε το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του "Ελληνικού Φεστιβάλ ΑΕ",δηλαδή της μετεξέλιξης του Φεστιβάλ Αθηνών σε Ανώνυμη Εταιρία με όλα τα παρεπόμενα.

Το ΥΠΠΟ θα εκπροσωπείται στο ΔΣ από τους: Ιωάννη Τουράτσογλου (αρχαιολόγος, διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου), Σοφία Κρεμύδη (αρχαιολόγος) και Πολυχρόνης Πολυχρονόπουλος (προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γραμμάτων και Τεχνών του ΥΠΠΟ). Από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης διορίστηκαν οι: Γιώργος Κουρουπός, Μισέλ Δημόπουλος, Σταυρούλα Βαβαλέα.

Θυμίζουμε ότι πρόεδρος του Φεστιβάλ διορίστηκε ο Θάνος Μικρούτσικος.Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι αλλάζει τόσο το προφίλ του Φεστιβάλ όσο και ο μέχρι τώρα "ρόλος - κλειδί" της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, μέσω του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, με άγνωστες ακόμα συνέπειες τόσο για το χαρακτήρα που θα πάρει ο θεσμός του Φεστιβάλ όσο και για τη μεταχείριση των αρχαίων θεάτρων και άλλων μνημειακών χώρων, όπου θα γίνονται εκδηλώσεις τής, ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων, ανώνυμης εταιρείας "Ελληνικό Φεστιβάλ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ