Δευτέρα 19 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Συνεχίζουν αγωνιστικά

Ο Γιάννης Πατσιλινάκος και πάλι δήμαρχος

Την αντεπίθεσή τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζουν από σήμερα οι Περαματιώτες, που ενίσχυσαν και με την ψήφο τους τις αγωνιστικές δυνάμεις της Δημοτικής Κίνησης "Πέραμα - Σύγχρονη πόλη",τοποθετώντας μπροστάρη στους αγώνες τους για μια ακόμα τετραετία τον δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο.

Από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα φάνηκε ότι ο λαός του Περάματος ανταποκρίθηκε στο αγωνιστικό κάλεσμα, διαμηνύοντας την απόφασή του να υπερασπίσει και να διευρύνει τις κατακτήσεις του, να εντείνει τους αγώνες του για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την απομάκρυνση των καζανιών του θανάτου, για μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη.

Ταυτόχρονα οι Περαματιώτες έριξαν στο κενό τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι μεταξύ των δυνάμεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είχαν κοινό στόχο να απομακρύνουν τις αγωνιστικές δυνάμεις από το δήμο. Το ποσοστό του 56,1% που έδιναν νωρίς το βράδυ τα 44 από τα 50 εκλογικά τμήματα του δήμου έριξαν το σύνθημα για να πλημμυρίσουν τα εκλογικά κέντρα της αγωνιστικής κίνησης από πλήθος Περαματιωτών για να γιορτάσουν τη δική τους νίκη. Το ήπιο κλίμα που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας το αντικατέστησε η γιορτινή ατμόσφαιρα που κυριάρχησε το βράδυ από άκρη σε άκρη της πόλης.

Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Πατσιλινάκος δήλωσε: "Το Πέραμα νίκησε. Ο Περαματιώτης έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη διεκδικητική του πορεία για να γίνει ο δεύτερος δρόμος, να μην είναι σταματημένος ο ΟΛΠ, να μπει λουκέτο στη Ζώνη. Να πολεμήσουμε την ανεργία, την υποβάθμιση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και να βρει το Πέραμα το 2000 σε μια αγωνιστική διεκδικητική πορεία με αποτελέσματα όπως μέχρι τώρα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ