Σάββατο 31 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Τεστ για τις "ρεζέρβες"

Παίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς η Εθνική ανδρών έχασε χτες από την Ισπανία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τουρκία. Οι Ιβηρες πήραν "ρεβάνς" με 3 - 1 (15 - 4, 15 - 11, 12 - 15, 15 - 12) από την πρόσφατη ήττα τους στο τουρνουά της Αγκυρας. Ο Στ. Καζάζης θέλησε να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αναπληρωματικοί και δοκίμασε διάφορα σχήματα. Η Εθνική έπαιξε με τους: Γραμματικόπουλο, Αγγελίδη, Μιχαλόπουλο, Μητρούδη, Χριστοφορίδη, Κουρνέτα (Γκιούρδα - λίμπερο, Χατζηαντωνίου, Ρουμελιώτη). Η Εθνική παίζει σήμερα με την Τουρκία.

  • Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ αποφάσισε να αναθέσει στην ΕΟΠΕ, όπως αναμενόταν, το προολυμπιακό τουρνουά για το 2000, που θα διοργανωθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ρούμπεν Ακόστα επανεκλέχτηκε πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τέσσερα ακόμα χρόνια. Ο Φάνης Τσιόκρης, αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, επανεκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της FIVB.

  • Για το ειδικό τουρνουά της Α1 των ανδρών γίνονται το Σαββατοκύριακο τα παρακάτω παιχνίδια: Α Ομιλος Σάββατο: Ιωνικός Ν. - ΠΑΟ (Καραμπίνη 6.30μ.μ.), ΑΕΚ - Ολυμπιακός (6μ.μ.), Κτησιφών - Φιλία (6μ.μ.). Β Ομιλος Σάββατο: Ορεστιάδα - Ηρακλής (7μ.μ.), Κομοτηνή - Ηφαιστος (6μ.μ.), Αρης - ΠΑΟΚ (6μ.μ.). Κυριακή. Ορεστιάδα - Ηφαιστος, Κομοτηνή - Ηρακλής.
  • Για το Κύπελλο ανδρών στη β φάση παίζουν σήμερα: Αριστοτέλης Σκ. - Πανελλήνιος (6μ.μ.), ΕΑ Πατρών - Φάρος (6μ.μ.).
Οι γυναίκες

Στη Λάρισα αναμένεται το ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Αύριο στις 12.00 η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αγ. Σώστη, που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί των Βριλησσίων. Τα σημερινά παιχνίδια: Βριλήσσια - Νίκη Αλεξ. (3μ.μ.), Ιωνικός ΝΦ - Φιλαθλητικός (5μ.μ.), Ολυμπιακός - ΠΑΟ (1μ.μ.), Πανελλήνιος - Ηλιούπολη (5μ.μ.). Την Κυριακή Αρης - Βύρωνας (1μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ