Σάββατο 31 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με ενισχυμένο κέντρο
  • Η ατμόσφαιρα της Τούμπας δεν τρομάζει τον Μπάγεβιτς, που αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα
  • Με 5.000 οπαδούς οι "ερυθρόλευκοι" στην Τούμπα

Ποιος Αγιαξ; Ο ΠΑΟΚ και μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει στο μυαλό των "ερυθρολεύκων" ενόψει του σημερινού αγώνα στην Τούμπα (4.30μ.μ. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Αλλωστε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του: "Ουδείς σκέφτεται αυτή τη στιγμή τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Αγιαξ. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς της Τούμπας", τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών για να συνεχίσει: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη βλέποντας μπροστά μας μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά αυτά που χρειάζονται στον αγωνιστικό χώρο". Ο Μπάγεβιτς δε δείχνει να φοβάται την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Θα είναι γεμάτο και θα επικρατεί η γνωστή ατμόσφαιρα. Ολοι μας γνωρίζουμε πόσο σημασία έχει που στο πλευρό μας θα είναι ο κόσμος μας".

Πράγματι στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του 5.000 φιλάθλους! Τα εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν και έτσι η Τούμπα θα έχει και χρώμα κόκκινο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ντούσκο απέκλεισε τον Ιλια Ιβιτς αφού του λείπουν προπονήσεις. Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Σέρβος αρχίζει και τίθεται στο περιθώριο. Σχεδόν σίγουρα οι δρόμοι μεταξύ του Σέρβου επιθετικού και του πρωταθλητή Ελλάδας χωρίζουν πλέον για τα καλά πριν καλά καλά αλλάξει ο χρόνος.

Ο Μπάγεβιτς θα παρατάξει ομάδα με ενισχυμένο κέντρο. Τη γνωστή συνταγή του 3 - 5 - 2. Ετσι οι Πειραιώτες εκτός απροόπτου θα παραταχθούν με τους: Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Γεωργάτο, Πασσαλή, Γιαννακόπουλο, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρή, Γκόγκιτς ή Οφορίκουε.

Σχετικά με τον τελευταίο αργά χτες βράδυ αναμενόταν η ετυμηγορία της διοίκησης για το μέγεθος της τιμωρίας του. Αυτή θα είναι χρηματικό πρόστιμο, αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια παίκτης σαν τον Οφορίκουε να είναι απών στα... δύσκολα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ