Τρίτη 3 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Καταργείται ο ορισμός και... ο Παπαπέτρου

Η διαιτησία Παπαπέτρου, Βλάχου, Φεσόπουλου στην Τούμπα εκτός από λαβή για ποικίλα σχόλια και ακραίες ενέργειες έδωσε... δουλιά σε πολλούς. Ο διαιτητής παραπέμπεται αφού ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με 4. Αν και σήμερα απολογείται στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Β. Βουράκη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως τελικά θα βγει εκτός πινάκων.

Μαζί του όμως μάλλον θα συμπαρασύρει και τα περισσότερα, αν όχι άπαντα, τα μέλη της Επιτροπής Ορισμού Διαιτησίας. Αύριο συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΑΕ και όλα συγκλίνουν στην απόφαση αλλαγής των προσώπων. Ταυτόχρονα η επαγγελματική ένωση ετοιμάζει πρόταση (θα κατατεθεί στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 21/11) για κατάργηση του ορισμού και επαναφορά της κλήρωσης. Επιχείρημα, διά στόματος του προέδρου στην ΕΠΑΕ Κ. Αλαμάνου, ότι "είμαστε ανώριμοι και ανίκανοι για τον ορισμό"... Οπως πρόσθεσε χθες, "θα γίνει προσπάθεια κατάργησης. Είναι κάτι που το θέλουν πολλοί μέσα στους οποίους και ο ΠΑΟΚ". Επανάληψη ζητά ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΑΕ ένσταση για κακή διακοπή. Ζητάει την ακύρωση του φύλλου αγώνα και την επανάληψη του παιχνιδιού. Υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός του επόπτη Φεσόπουλου δεν ήταν σοβαρός, ώστε να στοιχειοθετεί την απόφαση διακοπής του αγώνα και ότι ο διαιτητής Παπαπέτρου όφειλε να τον αντικαταστήσει με τον τέταρτο διαιτητή. Πάντως, με βάση τις επιβαρυντικότατες εκθέσεις των αρμοδίων, η μακεδονική εταιρία κινδυνεύει να τιμωρηθεί βαρύτατα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού, από τον ΠΑΟΚ θ' αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και η Τούμπα θα "κλείσει" για πέντε αγωνιστικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ