Τρίτη 3 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κρατήθηκε στην κορυφή

Αγχώδης νίκη του ΠΑΟ. Ανάκαμψη της ΑΕΚ με τους "ξεχασμένους". Σπουδαίες νίκες εκτός έδρας Ξάνθης και Πανηλειακού

Για να μην ξεχνιόμαστε. Εκτός από τα θλιβερά της Τούμπας είχαμε και τους υπόλοιπους αγώνες της 8ης αγωνιστικής. Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη Κυριακή ήταν ο κερδισμένος αφού διατηρήθηκε στην κορυφή. Η ομάδα του Βασίλη Δανιήλ κέρδισε ως... συνήθως στις καθυστερήσεις του αγώνα τον Πανιώνιο με 2 - 1, αφού ο Νίκος Λυμπερόπουλος για μια ακόμη φορά έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε πως με ανάλογη απόδοση κόντρα στη Λανς δεν έχουν τύχη, ενώ ο Ρόνι Γουίλαν πάντα ψύχραιμος επισήμανε πως και η τύχη παίζει ρόλο στην έκβαση ενός ματς.

Στην Τούμπα μέχρι τη διακοπή του αγώνα είχαμε ένα έξοχο ματς. Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Οφορίκουε όμως ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Φραντζέσκο. Ο Γεωργάτος με πέναλτι έγραψε το... τελικό σκορ. Η συνέχεια επί των... παρασκηνίων.

Η ΑΕΚ αφού έστειλε σε... άδεια τον Στεπάνοβιτς, κέρδισε εύκολα τον Εθνικό Αστέρα έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ντέμη Νικολαϊδη. Από την αρχή ξεκίνησε ο Δώνης που ήταν εξαιρετικός. Οπως και ο Ζουμπούλης που άνοιξε το σκορ. Αντε τώρα να μην ακούν Στέπι και να θυμώνουν οι φίλαθλοι της Ενωσης. Από το καλό στο καλύτερο η Ξάνθη. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πέρασε αλώβητη από τη Νεάπολη και οι... παρενέργειες από την ήττα στον Ιωνικό ήταν η παραίτηση του προέδρου Νίκου Κανελλάκη που μίλησε για "αχαριστία των οπαδών"...

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Αρης επικράτησε του Ηρακλή που τα έχει με τη "φιλοξενία" στο Χαριλάου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για τον Πανηλειακό. Αν και το συγκρότημα του Γιάννη Κυράστα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην Ελευσίνα, βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Καβάλα συνήλθε γρήγορα από την 6άρα του ΠΑΟ και κέρδισε εύκολα τον Εθνικό που πλέον είναι με το μαχαίρι στο λαιμό.

Ισοπαλίες είχαμε στα παιχνίδια Βέροιας - ΟΦΗ και Απόλλωνα - Προοδευτικής. Και οι τέσσερις δήλωσαν ευχαριστημένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ