Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ρεύματα εν δράσει

Δυνατές ροκ στιγμές, εναλλασσόμενες με ατμοσφαιρικές μπαλάντες, προσφέρουν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μέχρι τις 22/11, τα "Υπόγεια Ρεύματα","Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι). Εναρξη προγράμματος 11μ.μ.

  • Οι "Ενδελέχεια",στις 13, 14/11, κάνουν "Βουτιά από ψηλά", "Στον αέρα" της Πετρούπολης (κεντρική πλατεία). Εναρξη 10.30μ.μ. Στον ίδιο χώρο, κάθε Πέμπτη του Νοέμβρη (12, 19, 26) ο Γρηγόρης Μπαγιόκας παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Είναι αρρώστια του καιρού μας να οδηγούνε τρελοί στραβά". Θα παρουσιάσει τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο "Οταν Συμβεί", από το νέο του "Στο βυθό των ουρανών", που θα κυκλοφορήσει σύντομα και ανέκδοτα τραγούδια του.
  • Πάντρεμα ανατολικών και δυτικών μουσικών ιδιωμάτων, λάτιν και αφρικάνικων ρυθμών, τανγκό, αρμένικα παραδοσιακά και δημοτικά μας τραγούδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Μιχάλης Νικολούδης μαζί με τον Γιώργο Μαγκλάρα,στις 13 και 14 Νοέμβρη στο "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38). Εναρξη 10.30 μ.μ.
  • Οι "Φόβοι του πρίγκιπα" εμφανίζονται σήμερα στο "Κάμελ κλαμπ" (Βουλιαγμένης 268), με το νέο τους δίσκο "Φάρσα με χρυσή συνοχή". Στον ίδιο χώρο αύριο οι "Βάλια Κάλντα",στην πρώτη τους χειμερινή εμφάνιση θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τους "Μετρώντας μέρες". Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το συγκρότημα "Ανοιχτή Θάλασσα" συνεχίζει τις περιπλανήσεις του στη σύγχρονη μουσική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ