Τετάρτη 25 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στις δυτικές (και άλλες) "όχθες"

Οι δρόμοι τούς φέρνουν και πάλι "δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189), όπου και θα πραγματοποιήσουν τις μοναδικές τους εμφανίσεις για το φετινό χειμώνα. Οι "Πυξ - Λαξ",οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης", που με τα τραγούδια τους έχουν "ξυπνήσει" τις ευαισθησίες μας, θα βρίσκονται στη μουσική των Αγ. Αναργύρων από αύριο και για τριάντα βραδιές.Εχοντας στις αποσκευές τους την ήδη πλατινένια "Στίλβη" και όλη τους τη δισκογραφία των τελευταίων χρόνων, αλλά και καινούρια τραγούδια τους, θα παρουσιάζουν μια αξιόλογη και ανανεωμένη μουσική παράσταση. Ωρα έναρξης: 10.30 μμ.

  • "Ατέλειωτη παρτίδα" από αύριο μέχρι και την Κυριακή στο "Μετρό" (Γκύζη 47 και Κάλβου 83), στη σκηνή του οποίου και πάλι ανεβαίνουν οι Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Καζούλης και Μίλτος Πασχαλίδης με τις κιθάρες τους. "Χάδια και χαστούκια", "Μπαράκια", "Κάτι που θα γυαλίζει", μα και "Κακές συνήθειες", σμιλεμένες με ταλέντο και ευαισθησία, είναι κάποιες από τις στιγμές της μελωδικής διαδρομής που διανύουν οι τρεις τραγουδοποιοί, στο δεύτερο τετραήμερο εμφανίσεών τους στο "Μετρό".
  • Ο Γιώργος Δημητριάδης και οι "Μικροί Ηρωες" αύριο (11 μμ) εμφανίζονται και πάλι στο "Κάμελ" κλαμπ (Βουλιαγμένης 268, Αγ. Δημήτριος), υποσχόμενοι μια δυνατή ροκ βραδιά. Παρουσιάζουν τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής ροκ σκηνής, αλλά και καινούρια τραγούδια από το άλμπουμ "Σαν να μην πέρασε μια μέρα". Στον ίδιο χώρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το συγκρότημα "Ανοιχτή Θάλασσα" συνεχίζει τις περιπλανήσεις του στη σύγχρονη μουσική σκηνή.
  • Τρεις μοναδικές εμφανίσεις πραγματοποιούν οι "Χειμερινοί Κολυμβητές",από μεθαύριο μέχρι και την Κυριακή (10.30 μμ), "Στον αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης). Τραγούδια, που ξεχωρίζουν για το "προσωπικό ύφος" και τη μουσική άποψη του συγκροτήματος, ερμηνευμένα από τον Αργύρη Μπακιρτζή, συνθέτουν ένα διαφορετικό κι ενδιαφέρον πρόγραμμα.
  • Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από τους κύκλους "Αρχιπέλαγος", "Λιποτάκτες", "Πολιτείες", "Μικρές Κυκλάδες", "Ρωμιοσύνη" κ.ά. περιλαμβάνει το πρόγραμμα, που θα παρουσιάζει η "Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης" από σήμερα έως και τις 6 Δεκέμβρη, στην "Αποθήκη" του Μύλου Θεσσαλονίκης. Τραγουδούν οι: Σωτηρία Λεονάρδου, Αλέξια, Κώστας Θωμαϊδης, Παναγιώτης Καραδημήτρης, Τάσος Μυσιρλής, ενώ ένα τραγούδι ερμηνεύει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
  • Οι Μαριώ, Χρίστος Τσιαμούλης και Λιζέτα Καλημέρη διατρέχουν στο χτες και το σήμερα του λαϊκού τραγουδιού, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, στο "8 Δυτικά" (Λ. Αθηνών 387).
  • Ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια παρουσιάζει η "Χαονία" σήμερα, στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζ. Πηγής 98). Στον ίδιο χώρο αύριο εμφανίζονται οι "Συνωμότες".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ