Τετάρτη 25 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γωνιές τραγουδιών

"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε... με καράβια χιώτικα... κι ένα εισιτήριο στην τσέπη...". Ενα μαγευτικό "ταξίδι" στον ανεξάντλητο κόσμο του ελληνικού τραγουδιού προσφέρουν ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός και ο ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος κάθε βράδυ στην "Πανσέληνο" (Αδριανού 101, Πλάκα). Τραγούδια, που έχουν τη σφραγίδα των δύο καλλιτεχνών, αλλά και δημοτικά, λαϊκά, νησιώτικα και ρεμπέτικα συνθέτουν το πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάζουν μαζί με τις Δέσποινα Ολυμπίου και Μαρία Αλεξίου.

  • Αυλαία σήμερα (10.30 μ.μ.) των μουσικών παραστάσεων του Πέτρου Γαϊτάνου στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο" (Συγγρού 143). Ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει στο χώρο 28 εμφανίσεις, παρουσιάζοντας μια γοητευτική διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί του η Νάντια Καραγιάννη και η Χαρά Πετρίδου,ενώ δυναμικά συμπράττουν οι "Παίδες... Εν Τάξει".Στη διάρκεια του προγράμματος θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη θέματα σχετικά με το περιεχόμενο των τραγουδιών.
  • Επιλεγμένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, Αττίκ, Χατζηαποστόλου, Σαββόπουλου, αλλά και συνθέσεις του σε ποίηση Λόρκα, Νερούδα, Καβάφη, Καρυωτάκη καθώς και τα "Τραγούδια της Εύας" (σε ποίηση Ε. Λίτινα) παρουσιάζει ο Γιάννης Γλέζος στο "Δίαυλο" (Δράκου 9), από Τετάρτη έως Κυριακή (11 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ