Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παίζεται το μέλλον του...

Παιχνίδι οριακό για τους "πράσινους" το αυριανό στη Ν. Φιλαδέλφεια

Μετά την πικρία για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να βρουν το... κουράγιο και τη δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουν αύριο την ΑΕΚ στο ντέρμπι του "Νίκος Γκούμας".

Ο Βασίλης Δανιήλ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό με τις χθεσινές του δηλώσεις: "Κλείσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με άσχημο τρόπο. Ακολουθούν όμως μεγάλες υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να επέλθει αλλαγή προς το καλύτερο και να δείξουμε το διαφορετικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού". Στον αγωνιστικό τομέα ο Καβαλιώτης τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κώστα Κωνσταντινίδη, Ανδρέα Λαγωνικάκη και Αγγελο Μπασινά.

Θέση στην 11άδα διεκδικούν οι Κώστας Κιάσσος, Θεοφύλακτος Νικολαϊδης και Ιγκορ Σιμπνιέφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ακόμη ήττα (σ.σ. η 5η συνεχόμενη) ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στο Δανιήλ, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας θα τεθεί θέμα προπονητή στον ΠΑΟ.

Στα διοικητικά τώρα της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πέρασε χθες στην αντεπίθεση σχετικά με τις δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου που ήταν: "Λυπάμαι κατ' αρχήν για τον αποκλεισμό της ομάδας και περισσότερο για το θάνατο του δεκαεξάχρονου. Οσο για τις προτροπές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, θέλω να πω ότι είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω. Αυτό θα το κάνω αν μου ζητηθεί". Ο Βαρδινογιάννης απάντησε ότι δεν τον αφορούν αυτά που λέει ο κ. Γιαννακόπουλος. Αυτό ερμηνεύεται ότι αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα διοικητικά του "τριφυλλιού" θα είναι από την ίδια... αυλή. Κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας (σ.σ. πιθανό ο Τζίγκερ) θα πάρει τα ηνία.

Πάντως πηγές προσκείμενες στον Παύλο Γιαννακόπουλο αναφέρουν ότι το αφεντικό της ομάδας μπάσκετ είναι διατεθειμένο να δαπανήσει 10 δισ. δραχμές για να αγοράσει την ομάδα και άλλα τόσα για να πάρει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας που ανήκουν στον όμιλο Βαρδινογιάννη. Το μέλλον θα δείξει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ