Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ας... σταματήσουν οι χοροί

Προσγείωση ζητά ο Μπάγεβιτς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Ακόμα δε λένε να κοπάσουν τα πανηγύρια στον Ολυμπιακό από τη μεγάλη πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μόνος που παραμένει με τα πόδια στη... γη είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος το μόνο που σκέφτεται είναι ο επόμενος αντίπαλος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο συμπολίτης του Εθνικός, που βρίσκεται στον... πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικές όμως είναι οι δηλώσεις του Ντούσκο για το συγκεκριμένο ματς: "Το ματς με την Κροάσια και η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται νωρίτερα την έξοδό μας και για τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Εθνικός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Κάθε αντίπαλος από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται πολύ πιο δυνατά προκειμένου να μας νικήσει".

Σχετικά με τη "μεταγραφολογία" που έχει ξεσπάσει σχετικά με την ενίσχυση του Ολυμπιακού για τα πολύ δύσκολα στην Ευρώπη, τηρείται "σιγή ιχθύος". Ο Μπάγεβιτς απάντησε σαν... Πυθία, όμως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα περίπου 2,5 δισ. που μπήκαν στα ταμεία της Πειραϊκής ΠΑΕ ίσως επενδυθούν στην αγορά μεγάλου ονόματος. Ηδη ακούγονται ονόματα όπως του Βραζιλιάνου Σαμπάιο και του Ιταλού Βιέρι...

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους "8" του θεσμού θα κάνει πλουσιότερους κατά 28 εκατομμύρια τους βασικούς παίκτες της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ