Κυριακή 20 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι κορυφής στον Ταύρο

Στα ύψη φθάνει η αγωνία στη σημερινή 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, αφού διεξάγονται ντέρμπι κορυφής που θα κρίνουν πολλά, όσον αφορά την κατάσταση που θα επικρατήσει στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Ταύρο, όπου οι συγκάτοικοι της πρώτης θέσης, Καλλιθέα και Καλαμάτα, λύνουν τις διαφορές τους, με το νικητή (εάν φυσικά υπάρξει) να παραμένει πλέον μόνος πρώτος.

Ξεχωριστή σημασία έχει και το παιχνίδι της Πάτρας, όπου η Παναχαϊκή υποδέχεται τη Λάρισα. Οι Πατρινοί που βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσουν τη νίκη, προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Και οι Θεσσαλοί όμως φέτος παρουσιάζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για την άνοδο. Βασικός τους σκοπός είναι να περάσουν "αλώβητοι" από μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Πάτρας. Ξεχωριστή σημασία έχει και το Θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ της Νίκης Βόλου, που "καίγεται" για τους βαθμούς, και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Τρίκαλα - Δόξα Βύρωνα, Παναχαϊκή - Λάρισα, Καλλιθέα - Καλαμάτα, Παναιτωλικός - Καλαμαριά, Εδεσσαϊκός - Γιάννινα, Λύκοι- Αγ. Νικόλαος, Αθηναϊκός - Ιάλυσος, Νίκη Β. - Αν. Καρδίτσας. Ολα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις 15.00, αλλά θα υπάρχει δεκάλεπτη καθυστέρηση σε εφαρμογή της απόφασης της ΕΠΟ για τις οικονομικές της διεκδικήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ