Κυριακή 20 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σε δυο... δόσεις

Σήμερα και αύριο θα ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει η αυριανή αναμέτρηση Ηρακλή - Ολυμπιακού

Σε δυο... δόσεις θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Πέντε ματς θα γίνουν σήμερα, ενώ άλλα τέσσερα αύριο.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Οι "ερυθρόλευκοι" με ηθικό ακμαιότατο από τη νίκη στο Χαριλάου για το Κύπελλο θα επιδιώξουν τη νίκη, όπως δηλώνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Αν παίξουμε όπως μπορούμε, νομίζω ότι θα φτάσουμε στην επιτυχία που θα μας κρατήσει στην κορυφή". Στην αντίπερα όχθη ο Σουηδός κόουτς του "Γηραιού" Μ. Γίνμπλαντ υποστηρίζει: "Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε μοιρολατρικά το ματς. Είμαστε γηπεδούχοι και έχουμε το αβαντάζ".

Δευτέρα αγωνίζεται και η ΑΕΚ στο Φάληρο με τον Εθνικό (19.30). Ο Ολεγκ Μπλαχίν θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικών παικτών, όπως οι Νικολαϊδης, Μαλαδένης και Καλιτζάκης. Υποψήφιοι αντικαταστάτες οι Σέμπουε, Ζουμπούλης, Μπαμπούνσκι.

Στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Αρη, ενώ στην Ξάνθη η "Σκόντα" θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. Και τα δυο παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00.

Επιστροφή στις σημερινές συναντήσεις, όπου στο Ολυμπιακό στάδιο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ο Βασίλης Δανιήλ αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε: "Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε πλέον βαθμούς. Αν θέλουμε φυσικά να διατηρηθούμε στην κορυφή. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα και πειθαρχία θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Νομίζω ότι θα βρούμε πλέον τον καλό μας εαυτό, μετά το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ".

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο (16.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη ρεβάνς από τον Ιωνικό, για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο, στο ίδιο γήπεδο την περασμένη Τετάρτη. Ασφαλώς οι παίκτες της ομάδας της Νίκαιας θα έχουν αντίθετη άποψη...

Στον Κορυδαλλό θα έχουμε ένα συνοικιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Προοδευτική του Νίκου Αλέφαντου και τον εκπληκτικό φέτος Εθνικό Αστέρα του Σπύρου Λιβαθηνού.

Τέλος, στην Ελευσίνα οι "σταχυοφόροι" θα κοντραριστούν με την Καβάλα.

Τα σημερινά παιχνίδια, πλην του Ηρακλείου, αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ