Κυριακή 20 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συλλήψεις συνδικαλιστών!

Στο ΙΔ Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων οδηγήθηκαν χτες με βίαιο τρόπο συνδικαλιστές και εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ "Καταναλωτής",που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το κατάστημα "Γαληνός", διεκδικώντας από την επιχείρηση τις θέσεις εργασίας τους!

Παρέμβαση για το θέμα έκανε αμέσως ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρ. Κόρακας,ζητώντας από τον αξιωματικό υπηρεσίας να αφεθούν ελεύθεροι οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι, τονίζοντας ότι έπραξαν απλώς το συνδικαλιστικό τους καθήκον και ότι τέτοιες πρακτικές είναι επικίνδυνες.

Αντικρουόμενες πληροφορίες έδωσε στον βουλευτή ο αξιωματικός υπηρεσίας, ισχυριζόμενος ακόμα και ότι προσήλθαν αυτοβούλως στο Τμήμα! Λίγο αργότερα όμως, είπε ότι κάποια κυρία θέλει να καταθέσει εναντίον τους μήνυση. Κάτι που τουλάχιστον ως αργά χτες το μεσημέρι δεν είχε γίνει. Στο Τμήμα κρατήθηκε μόνο ο Γ. Πέρρος,μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι ο Γαληνός έχει αγοράσει καταστήματα της αλυσίδας "Καταναλωτής", τα οποία αιφνιδιαστικά έκλεισαν από το Σεπτέμβρη, χωρίς ποτέ να κοινοποιηθούν στους εργαζόμενους απολύσεις και να τους καταβληθούν δεδουλευμένα. Σήμερα, ο Γαληνός αρνείται οποιαδήποτε υποχρέωσή του απέναντι στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ