Παρασκευή 25 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σαράντα μέρες χωρίς τον Ηλία Παπαδημητρίου

Πέρασαν σαράντα κιόλας μέρες από το θάνατο του Ηλία Παπαδημητρίου, αγωνιστή, ηγετικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ. Του αγαπημένου συντρόφου Ηλία, που γνωρίσαμε στους καθημερινούς αγώνες του ΚΚΕ, δίπλα στον εργάτη, στον αγρότη και τους επαγγελματίες στους ανθρώπους του μόχθου.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αγαπημένου Ηλία Παπαδημητρίου, την Κυριακή 27.12.98, τελείται μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα. Καλούνται οι συγγενείς και φίλοι να προσέλθουν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Η σύζυγος: Ελένη.Τα παιδιά: Δημήτρης Ηλ. Παπαδημητρίου, Φώτης και Νερατζούλα Παζιάνα.

Τα εγγόνια: Χρήστος, Ηλίας, Ηλίας και Σωτήρης.

Η μητέρα: Αντιγόνη Λ. Πουλτσίδη.Τα αδέρφια: Αργύρης και Σοφία Γκορτσίλα, Γεώργιος και Ελένη Χρόνη, Χρήστος και Ευαγγελία Παπαδημητρίου, Ιωάννης και Αρχοντούλα Παπαδημητρίου, Κων/νος και Θεοδώρα Σαλταπίδα, Νικόλαος και Μαρία Πουλτσίδου, Αναστάσιος και Πόπη Πουλτσίδου, Αντώνιος και Ελένη Πουλτσίδου, Αθανάσιος και Γεωργία Πασχούδη, Παναγιώτης και Αναστασία Παπαμιχαήλ.

Τα ανίψια και λοιποί συγγενείς.(Ο καφές θα δοθεί στο ΣΥΜΠΟΣΙΟ - πλατεία Νεάπολης).

Στη μνήμη του Ηλία Παπαδημητρίου, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Λάρισας, 50.000 δραχμές στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ