Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδια και ταξίμια

Μαθητές και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι, ο Ηλίας Λιούγκος και ο Ανδρέας Καρακότας συναντώνται από σήμερα στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα), σ' ένα κοινό πρόγραμμα. Για τέσσερις βραδιές (μέχρι και το Σάββατο) παρουσιάζουν τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους "Θα τραγουδήσω απόψε για μένα" και "Κωμοπόλεις" (Ηλ. Λιούγκος) και "Τα τραγούδια της αμαρτίας" (Αν. Καρακότας), καθώς και διασκευές τραγουδιών αγαπημένων συνθετών.

  • "Ηχοι Κρουστοί",ήχοι ολόκληρης της γης από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή). Παίζουν οι μουσικοί: Πέτρος Κούρτης, Βαγγέλης Καρίπης, Ανδρέας Παππάς, Νίκος Καρατζάς.
  • Ο δεξιοτέχνης του βιολιού Στάθης Κουκουλάρης,ο ικανότερος για πολλούς μουσικολόγους δεξιοτέχνης μουσικών αυτοσχεδιασμών (ταξιμιών) πάνω στους βυζαντινούς δρόμους, είναι ο φιλοξενούμενος του Γιάννη Λεμπέση και της ορχήστρας του "Λαϊκή Στράτα", αύριο (10μμ), στο μουσικό στέκι "Μαγιοπούλα" (Οδεμησίου 9, Καισαριανή).
  • Ο Νίκος Ζιώγαλας τραγουδά την Παρασκευή και το Σάββατο (10.30μμ) στο "Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι). Παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα με τραγούδια επιλεγμένα από το σύνολο της δισκογραφικής του δουλιάς, διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ τραγούδια τους θα παρουσιάσουν και οι Κώστας Στρατηγόπουλος και Δημήτρης Κοργιαλάς.
  • Μπουζούκι, μπαγλαμάς, κλαρίνο, ταραμπούκα, αλλά και ηλεκτρικές κιθάρες και τύμπανα συνθέτουν τον ήχο του συγκροτήματος "Ενοχο Λα",που εμφανίζεται την Παρασκευή (11μμ), "Στον αέρα" (Πετρούπολη). Στον ίδιο χώρο, το Σάββατο, ο Κώστας Λειβαδάς δηλώνει μετά μουσικής πως "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα".
  • Οι "Απόντες",το ελληνόφωνο, ιδιόρρυθμο ροκ συγκρότημα, συνεχίζοντας τις ζωντανές εμφανίσεις του την Παρασκευή και το Σάββατο (10.30μμ) θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή "Αϊον Λάιβ" (Κάστορος 92 και Θερμοπυλών, Πειραιάς).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ