Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Με Σαβέβσκι στο ντέρμπι

Ευχάριστα, όπως αναμενόταν, ήταν τα μηνύματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χτες ο Τόνι Σαβέβσκι. Η εξέταση έδειξε πως δεν έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά απ' όση διαπίστωσε το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ (κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου και έξω μηνίσκου) και έτσι η εκτίμηση του Λάκη Νικολάου πως θ' αποφύγει την αρθροσκόπηση επαληθεύτηκε.

Ο μέσος της ΑΕΚ ήδη από χτες άρχισε τρέξιμο, ενώ παράλληλα ακολουθεί την εντατική αγωγή που του έχει συσταθεί. Μάλιστα στις τάξεις της κυπελλούχου επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία πως θα καταφέρει τελικά να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Σ' αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι ο Σαβέβσκι δεν είχε στην καριέρα του σοβαρό τραυματισμό που να του δημιουργήσει ευαισθησία και φυσικά η γερή του κράση.

Στο μεταξύ, μπορεί σε δύο μέρες να δίνει έναν σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος μ' αντίπαλο τον ΟΦΗ, όμως από χτες οι "κιτρινόμαυροι" φίλαθλοι έχουν ξεσηκωθεί γιατί τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την ΠΑΕ στα ταμεία είναι περίπου 3.000 εισιτήρια απ' τα 15.000 που δικαιούται η ΑΕΚ ως γηπεδούχος, αφού τα υπόλοιπα έχουν "καπαρωθεί" απ' τους συνδέσμους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ