Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με στόχο τον τελικό

Η Εθνική νέων αντιμετωπίζει την Ισπανία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσογείου

Μ' αισιοδοξία πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την είσοδό της στον τελικό του "Μερίντιαν Καπ" παρατάσσεται σήμερα (12.30, Αλβέρκα) η Εθνική ομάδα νέων απέναντι στην αντίστοιχη της Ισπανίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την ως τώρα παρουσία του και τ' αποτελέσματα, έφτασε αήττητο στον ημιτελικό, απέδειξε πως οι διεθνείς διαθέτουν τις δυνατότητες και τη θέληση γι' ακόμα μεγαλύτερη διάκριση.

Ενόψει του σημερινού δύσκολου αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γ. Κεφαλίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Γαβριλόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό ο οποίος τον ταλαιπώρησε. Αναφερόμενος στον ημιτελικό ο Γ. Κεφαλίδης επισήμανε πως πρόκειται για δύσκολο αγώνα, αφού η Ισπανία είναι μια καταξιωμένη ευρωπαϊκή δύναμη, γνωστή για την ποιότητα των παιχτών της σ' αυτές τις ηλικίες.

"Είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Εμείς οπωσδήποτε είμαστε κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε", κατέληξε. Φιλοσοφία του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει γι' αυτό και σήμερα θα παρατάξει τους Κοτσώλη, Βεκόπουλο, Νάστο, Ταβλαρίδη, Αντώνενα, Κυριαζή, Βενέτη, Κωνσταντινίδη, Βακουφτσή, Πατσατζόγλου, Σπυράκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ