Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σε "καραντίνα" ο Καλλιτζάκης

Απομακρύνεται από την ενδεκάδα. Απολογείται για τη χειρονομία του κατά των φιλάθλων

Βαρύ είναι πλέον το κλίμα για τον Γιάννη Καλλιτζάκη στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, που κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση, σύμφωνα με δηλώσεις του Βελιμίρ Ζάετς αποκλείστηκε και από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα: "Δεν υπολογίζω τον Γιάννη για το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Είναι λογικό η διοίκηση να τον καλέσει σε απολογία, εφόσον έπεσε σε παράπτωμα. Αυτή είναι και η αρμόδια να αποφασίσει. Εγώ από τη μεριά μου θα του επιβάλλω χρηματικό πρόστιμο", τόνισε για το θέμα του διεθνή αμυντικού ο Ζέκο. Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε και για τις αλλαγές που θα επιφέρει στην 11άδα για τον αυριανό αγώνα: "Στο ματς αυτό θα κάνω τρεις με τέσσερις αλλαγές. Χρειάζεται όμως ανανέωση όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά γενικότερα πρέπει να αλλάξει το κλίμα σε όλα τα επίπεδα".

Από το περιβάλλον του Καλλιτζάκη τηρείται σιγή ιχθύος. Πάντως είναι γεγονός ότι ο παίκτης είναι ψυχολογικά ράκος. Μέσα στη βδομάδα θα καταθέσει την έγγραφη απολογία του, για τη χειρονομία στο ματς με τον Απόλλωνα σε μερίδα φιλάθλων, και στη συνέχεια ο Γ. Βαρδινογιάννης θα αποφασίσει(ακόμη και διακοπή συμβολαίου φημολογείται ότι θα επιβληθεί στον αρχηγό των πρασίνων). Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του "Νίντζα" με τον ΠΑΟ λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης μένει ελεύθερος...

Στον αγωνιστικό τομέα και πάλι, αντί του Καλλιτζάκη θα αγωνιστεί ο Αλεξόπουλος, ενώ τη θέση των Θανάση Κολιτσιδάκη και Γιώργου Καπουράνη θα πάρουν οι Γκούμας και Κόλα. Ο Ζάετς ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν σοβαρά και πειθαρχημένα, ώστε να πάρουν τη νίκη: "Ο Αθηναϊκός καίγεται για βαθμούς προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Ομως και για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να είμαστε σε τροχιά τίτλου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ