Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ζέστανε την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 79 - 70 και εξασφάλισε τη θέση του στην τετράδα του ομίλου του

Στο δρόμο για τη Ρώμη βγήκε ο Ολυμπιακός μετά την επιτυχία του στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ με 79 - 70. Οι "ερυθρόλευκοι" ως μίνιμουμ εξασφάλισαν το εισιτήριο για το φάιναλ - φορ της Ευρωλίγκα και στις εναπομείναντες δυο αγωνιστικές θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 4η θέση του ομίλου τους.

Στην παγωμένη Μόσχα ο Ολυμπιακός επικράτησε ευκολότερα του αναμενομένου της ΤΣΣΚΑ, οι παίκτες της οποίας με την απόδοσή τους έδειχναν να μη συμφωνούν με τον προπονητή τους Στανισλάβ Ερέμιν, που είχε μιλήσει για αγώνα ζωής και θανάτου. Αν δε συμβεί κάτι το εντυπωσιακό, οι Ρώσοι αποχαιρέτησαν νωρίς τη διοργάνωση.

Η δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού φέρει την υπογραφή δυο παικτών που με τη μέχρι τώρα πορεία τους δεν είχαν καταφέρει να αποδώσουν τα μέγιστα. Ο Γ. Σιγάλας στην κορυφαία του φετινή εμφάνιση και ο Ντράγκαν Τάρλατς που ξαναβρήκε τον εαυτό του, κυριάρχησαν σε άμυνα και επίθεση. Αν ο Ρίβερς περιόριζε τα λάθη του, η νίκη ίσως έφθανε σε όρια θριάμβου.

Οι Πειραιώτες από το ξεκίνημα πήραν κεφάλι στο σκορ και δεν απειλήθηκαν ούτε στα μισά της επανάληψης, όταν για ένα πεντάλεπτο έχασαν την επαφή με το αντίπαλο καλάθι.

ΤΣΣΚΑ: Γουέμπ 6, Μοργκουνόφ, Πανόφ 7, Γκουτέλιν 10 (1), Κορνέεφ 2, Μπαζάρεβιτς 20 (1), Γκουντόροφ 10 (2), Σπιριντόνοφ 7, Νταϊνένκο 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακατσιάς, Σιγάλας 17 (3), Νάκιτς 10, Φασούλας 7, Τόμιτς 3, Τάρλατς 20, Βελπ 16, Ρίβερς 6.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο τη Στεφανέλ Μιλάνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ