Σάββατο 8 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συμπαράταξη ενάντια στον εθνικισμό

Γνωστοί - "άγνωστοι" τραμπούκοι των Σαππών έδρασαν προχτές βράδυ στις Σάππες, ρίχνοντας πέτρες σε τζαμιά, προκαλώντας ζημιές σε πόρτες τουρκικής καταγωγής Ελλήνων πολιτών και χειροδικώντας σε βάρος άλλων δύο. Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το παραπάνω γεγονός:

"Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τέτοιες ενέργειες που είναι φανερό ότι έχουν στόχο να δηλητηριάσουν τις σχέσεις των εργαζομένων στο νομό με διαφορετική καταγωγή, γλώσσα και θρησκεία.

Δεν πρέπει να περάσουν τέτοια σχέδια.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι φορείς του νομού πρέπει να βγουν ανοιχτά και να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες.

Είναι μονόδρομος μια τέτοια συμπαράταξη ενάντια στον εθνικισμό και το σοβινισμό, για να απομονωθούν όσοι θέλουν, με εθνικιστικές και σοβινιστικές ενέργειες, να διχάσουν και να οδηγήσουν σε σύγκρουση μεταξύ τους τους εργαζόμενους του νομού.

Η κυβέρνηση, αντί να κυνηγάει με τα ΜΑΤ τους αγρότες και τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δίκια τους και την ανάπτυξη της χώρας και του νομού, ας ψάξει λίγο καλύτερα να αποκαλύψει τους υπεύθυνους", καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ