Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΗΜΙΤΗΣ-Β.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Με αιχμή τις ιδιωτικοποιήσεις

Με αιχμή τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των βιομηχάνων μέσω των κονδυλίων του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, πραγματοποιήθηκε χτες στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού με την υπουργό Ανάπτυξης Β. Παπανδρέου και τους υφυπουργούς Α. Διαμαντοπούλου και Μιχ. Χρυσοχοϊδη. Οπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά, σκοπός της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία της προγραμματισμένης για αύριο επίσκεψης του πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το μέχρι τώρα έργο του υπουργείου σε όλους τους εποπτεύοντες τομείς εκτός, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αννας Διαμαντοπούλου, από τον τομέα του τουρισμού.

Πέραν όμως από τις επίσημες δηλώσεις εκτιμάται ότι η χτεσινή συνάντηση σχετίζεται και με την εσωτερική διαμάχη στο κυβερνών κόμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη τελευταία, εκτίμηση που ενισχύεται από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα έχει ανάλογη συνάντηση και με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτη.

Περισσότερο φως για το περιεχόμενο της χτεσινής, αλλά και της αυριανής συνάντησης της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό, ίσως προκύψει από την κοινή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί αύριο, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ