Τετάρτη 3 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δανιήλ, τέλος

Λύθηκε η συνεργασία του με τους "πράσινους". Ο Ρότσα, εκτός σοβαρού απροόπτου, διάδοχός του

Ο Βασίλης Δανιήλ αποτελεί παρελθόν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού! Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή έπεσε... βαριά στο στομάχι οπαδών και προέδρου και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο Καβαλιώτης τεχνικός, μετά από παρουσία δυόμισι χρόνων στην Παιανία, αφήνει για τρίτη φορά τον πάγκο του "τριφυλλιού" (σ.σ. είχαν προηγηθεί άλλες δυο συνεργασίες).

Χτες ο Β. Δανιήλ συναντήθηκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη όπου μέσα σε φιλικό κλίμα αποφασίστηκε το "διαζύγιο" κοινή συναινέσει.

Τα αίτια του διωγμού του έμπειρου τεχνικού έχουν να κάνουν μα τα... καμώματα κυρίως των βεντετών Ασάνοβιτς, Μίκλαντ και του "μαθουσάλα" Χούλιο Σέζαρ, που άσκησαν έντονη κριτική στον τρόπο κοουτσαρίσματος.

Αλήθεια είναι ότι ο Β. Δανιήλ κατά πάγια τακτική του έχει μια τυπική σχέση με τους παίκτες του. Ομως, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι ο ΠΑΟ επί των ημερών του πήγε άσχημα. Δεδομένου του έμψυχου υλικού, η δεύτερη θέση που έχει στο πρωτάθλημα είναι μια χαρά, απλά ο Γ. Βαρδινογιάννης στην προσπάθειά του να αποκρύψει τα δικά του λάθη τα φόρτωσε στον τεχνικό ηγέτη.Οσον αφορά τη διάδοχο κατάσταση, ένας γνώστης της ομάδας είναι προ των πυλών της Παιανίας. Ο λόγος για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα (σ.σ. τον είχε αντικαταστήσει ο Β. Δανιήλ), που στη διετία '94 - '96 είχε χαρίσει δυο τίτλους και ένα νταμπλ στο "τριφύλλι", ενώ το είχε στείλει και στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ρότσα αναμενόταν να γίνει αργά χτες βράδυ, ή το αργότερο σήμερα. Πάντως προς το παρόν χρέη κόουτς θα εκτελεί ο βοηθός του Δανιήλ, Βαγγέλης Βλάχος.

Στην περίπτωση που κάτι... στραβώσει στην υπόθεση αυτή, εναλλακτική λύση είναι ο Γιάννης Κυράστας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ